top of page

Sinds de mensheid voor het eerst de aarde bewandelt, zijn we vergezeld geweest door onze gevleugelde afspiegelingen, vogels. Hun ontzagwekkende aanwezigheid is de inspiratiebron geweest voor vele mythes en legendes, welke vaak te maken hebben met de creatie van de aarde of het universum. Sommigen zagen vogels als teken van vrijheid, liefde en hoop, anderen beschouwden hen als boodschappers van de goden. Met sommige vogels bouwden we een vertrouwensband op, terwijl andere ons juist angst aanjoegen.

 

Onze verbintenis met vogels komt voort uit deze oeroude band. Ondanks onze fysieke verschillen lijken we in veel opzichten op elkaar. Vogels zijn zeer hoog ontwikkelde en intelligente spirits. Hun vleugels zijn een herinnering aan wat wij ook ooit waren: goddelijke wezens.

Ga mee op reis met de vogels en leer van hun wijsheid, kracht en manier van leven. Iedere Mythic Wing draagt een unieke boodschap uit en werkt - direct of indirect - samen met de verlichte wezens. Werk met hen samen tijdens ceremoniën, meditaties en therapieën, of gebruik ze als talking stick in groepen of voor reiniging van aura's en ruimtes. Als hoeder van een Mythic Wing zal je geleid worden door hun spirit. Spreid je vleugels, vlieg mee en ontdek jouw eigen goddelijke afkomst.

Mythic Wings
bottom of page