top of page

In de stilte van het zijn

Weerklinken de klanken van goud

Manoeuvrerend door de leegte van de ruimte

Landend op een plek voor hen bestemd.

Ze laten ons terug gaan naar ons bestaan

Ze brengen gedachtes tot stilte

Alles wat er altijd was

Lijkt te verdwijnen in de tijdloosheid

Een nieuwe werkelijkheid wordt gecreëerd 

Op de gouden klanken van het universum

Wat zijn klankschalen?

Klankschalen brengen helende klanken voort. Tijdens het aanslaan van een klankschaal gaat deze trillen en de frequentie van deze golven verspreiden zich in de ruimte. Om het tastbaar te maken kan je naar water kijken. Deze beweegt mee op de trillingen.

Op dezelfde manier gaat ons lichaam ook meetrillen met de frequenties die de schalen maken. Dit brengt ontspanning. Alles om je heen lijkt even stil te staan en je aandacht wordt compleet gefocust op de klanken. De meditatieve klanken laten je bewust verbinden met jezelf en kunnen inzichten geven over situaties. 

Klankschalen en hun karakter

De klankschalen waarmee ik healings geef, zijn Indische en oude Tibetaanse klankschalen. Iedere schaal is een individu waarbij elk een andere toon en uitwerking heeft. Daarbij zijn de oude Tibetaanse schalen al door vele mensen gebruikt (vaak door monniken voor wie een klankschaal speciaal gemaakt werd om deze hun gehele leven mee te dragen) en zijn hierdoor meer bezield. Het vele draaien heeft de groeven laten slijten. Het bonte gezelschap van schalen wordt bij elkaar gebracht door "Karma", de schaal in het midden. Met haar klank kunnen alle schalen een harmonieus samenspel creëren.

Klankschalensessie

Graag laat ik je meevaren op de zee van klanken om zo op zoek te gaan naar antwoorden die je verder kunnen helpen op jouw pad.

De heling zal een krachtige uitwerking hebben op je energetisch systeem, waardoor verdiepende kennis en ervaringen van dit leven of van vorige levens omhoog kunnen komen. Daarnaast kunnen patronen die een negatieve uitwerking hebben op je dagelijks leven worden doorbroken om zo lichter je leven te vervolgen.

Het is mogelijk om de klanken te ervaren in groepsvorm. Tijdens deze sessies is ruimte om met elkaar te verbinden, ervaringen te delen en een moment van rust te ervaren. In de Agenda kun je de data zien wanneer deze klankhelingen plaatsvinden.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke sessie te ontvangen waarin we samen kunnen kijken waar je op wilt focussen waarna ik je meeneem in het klankenspel. Na een sessie is ruimte om ervaringen te delen en bespreken. Voor een persoonlijke sessie vraag ik €65,-.

IMG_5591a.JPG
bottom of page