top of page

Fotolezing & Droomverklaring

Fotolezing

Fotolezen is een waardevolle manier om contact te maken met de spirits en boodschappen te ontvangen van boven. Een foto die gemaakt wordt, legt de energie van dat moment vast en deze energie kan gelezen worden.

De opgeslagen energie kan komen van levende personen en dieren, overleden zielen of van entiteiten in een ruimte.

 

Persoonlijke groei

Wanneer je zelf vast lijkt te lopen in het leven en weer wat meer richting nodig hebt, kan ik je helpen om dieper naar jezelf te kijken en daarbij boodschappen te ontvangen vanuit het universum. Door contact te maken met jouw pure ziel, kan ik je vertellen wat je op dat moment nodig hebt om uit de cirkel te stappen en je leven weer op te pakken.

 

Hulp bij communicatie met kinderen en dieren

Wij mensen leren van jongs af aan om te communiceren via een vocale taal. In sommige gevallen kan het hierdoor lastig worden om elkaar te begrijpen wanneer een een mens bijvoorbeeld nog jong is, een verstandelijke verrijking heeft of wanneer je samen leeft met dieren. Er kan dan een barrière ontstaan die opgelost kan worden wanneer we gaan communiceren op een hoger (telepathisch) niveau.

Tijdens het fotolezen van kinderen en dieren stem ik me af op hun energie, waarbij ik een beeld kan schetsen van hun karakter en problemen waar ze tegenaan lopen. Vanuit daar kunnen oplossingen gevonden worden die hen verder helpen. Bij kinderen is het bijvoorbeeld mogelijk om via deze weg slapeloosheid of problemen op school op te lossen.

Graag help ik je om het contact met je kind of dier te versterken door een wederzijds begrip te creëren.

 

Contact overleden dierbaren

Wanneer een dierbare overlijdt, is het vaak lastig om door de sluier heen te kijken die onze wereld van die van hen scheidt. Om deze sluier transparanter te maken, help ik graag mensen om weer in contact te komen met hun dierbaren. Door het gebruik van automatisch schrift, is het mogelijk om directe boodschappen van een dierbare te ontvangen. Hierbij maakt hij of zij gebruik van mijn handen om zijn of haar verhaal te vertellen.

Dierbaren kunnen mensen, dieren, maar ook bijvoorbeeld doodgeboren kinderen zijn. Hun zielen blijven altijd aanwezig om contact mee te maken.

Wanneer je behoefte voelt om via de weg van fotolezen hulp te ontvangen kun je me vrijblijvend een bericht sturen. We zullen dan eerst kijken waar ik je mee kan helpen. Voorafgaande en na de lezing is ruimte voor het stellen van vragen. De lezing verstuur ik digitaal zodat je het later nog eens terug kunt lezen. Voor een fotolezing vraag ik €20,-. 

__________________________________________________

Droomverklaring

Wanneer we niet meer door gedachten van de dagenraad afgeleid worden, krijgt onze ziel de ruimte om te reizen door het universum en boodschappen te ontvangen en verwerken. Deze herinneren we ons als dromen. De dromen die we tijdens het slapen hebben, dragen vele betekenissen in zich.

 

Soms kunnen dromen je gedurende de dag nog erg bezig houden. Nachtmerries of mooie ervaringen... Ze kunnen allemaal voorkomen. Soms komen bepaalde elementen vaker voor in dromen die je hebt. Door te begrijpen wat deze elementen in een droom betekenen, kun je in het waakbestaan beter begrip krijgen op dat wat er in je leven speelt.

Dromen zijn dus eigenlijk boodschappen van de ziel en ik help je graag om deze beter te begrijpen om meer begrip te krijgen van de dingen die in je leven spelen. 

Wanneer je behoeft voelt om via droomverklaring hulp te ontvangen kun je me een bericht sturen. Ik zal aan de hand van jouw geschreven of ingesproken droom elk aspect verklaren en dit digitaal naar je toesturen. Hierna is er ruimte voor eventuele vragen. Voor een droomverklaring vraag ik €20,-. 

IMG_20191110_153343.jpg
bottom of page